
Μήνυση Θεοδωρίδη σε Περέιρα, Κουκουλάκη, Φωτιά, Ευαγγέλου για εγκληματική οργάνωση
Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης μήνυσε για εγκληματική οργάνωση τους Περέιρα, Κουκουλάκη, Φωτιά, Ευαγγέλου και μέλη της ΚΕΔ!
Στην αντεπίθεση πέρασε άμεσα ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης μετά τα νέα «όργια» της… εξυγίανσης με τους ορισμούς της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Θεοδωρίδης μήνυσε για εγκληματική οργάνωση τους Περέιρα, Κουκουλάκη, Φωτιά, Ευαγγέλου και μέλη της ΚΕΔ!
Από χθες άλλωστε είχε διαρρεύσει το πλάνο Περέιρα να επαναφέρει τα γνήσια τέκνα της «εξυγίανσης», Ευαγγέλου και Φωτιά, στην… δράση!
Για αυτό και ακριβώς μετά τους προκλητικούς ορισμούς και την επιστροφή στη δράση των διαιτητών που αλλοίωσαν τον αγώνα στο Βόλο και μαζί με το πρωτάθλημα ο Σάββας Θεοδωρίδης τους μήνυσε για εγκληματική οργάνωση!
Θυμίζουμε πως ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε προχωρήσει σε μήνυση για δωροδοκία των διαιτητών που είχαν σφυρίξει το ματς στον Βόλο!
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν πρόκειται κανείς να κάτσει να βλέπει την… εξυγίανση του Περέιρα να «οργιάζει»! Πόσο δε μάλιστα από την στιγμή που οι διαιτητές Φωτιάς, Ευαγγέλου είχαν βρεθεί ανοικτά στο στόχαστρο του τοποτηρητή της ΟΥΕΦΑ, Χούμπελ που είχε ζητήσει να «τελειώσουν»! Ο Περέιρα που υποτίθεται ότι ελέγχεται από την ΟΥΕΦΑ προχώρησε μετά από 2 αγωνιστικές που τους άφησε στον «πάγο» στην επιστροφή τους στη δράση στέλνοντας προφανώς το μήνυμα της… εξυγίανσης.
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του
- Η φον ντερ Λάιεν συζήτησε με τον Ζελένσκι για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και τα εξοπλιστικά

