Αποφασισμένος να εξαντλήσει τα περιθώρια για την απόκτηση επιθετικού είναι ο Παναθηναϊκός.
Ο Τσάβι Ρόκα είχε επαφές με δύο ποδοσφαιριστές για την κορυφή της επίθεσης, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν οι υποθέσεις τους.
Ο ισπανός τεχνικός διευθυντής, ωστόσο, συνεχίζει να… ξεψαχνίζει την αγορά για να βρει μια επιλογή που θα έρθει να «κουμπώσει» με την υπόλοιπη ομάδα.
Οι δυσκολίες στο εγχείρημα είναι αρκετές.
Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε έναν παίκτη που να μην έρθει ως δανεικός, όπως συμβαίνει με τους Ανουάρ και Νάγκι.
Κάτι που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την υπόθεση του επιθετικού, αφού οι επιλογές είναι λίγες και χρήματα για αγορά δεν υπάρχουν.
Από τη στιγμή πάντως που προχώρησαν οι υποθέσεις του κεντρικού μέσου και του ακραίου, που ήταν και οι προτεραιότητες, στον Παναθηναϊκό δε βιάζονται και θα κοιτάξουν εντός των επόμενων δύο εβδομάδων μήπως βρεθεί κάποιος παίκτης που θα έρθει να βοηθήσει ουσιαστικά και όχι για τις… εντυπώσεις.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.