Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρίτνεϊ Σπίαρς : Εγκαινιάζει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής

Μπρίτνεϊ Σπίαρς : Εγκαινιάζει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής

Η έκθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς που εγκαινιάζεται στις 18 Ιανουαρίου, φέρει τον τίτλο «Sometimes you just gotta play»

Η διάσημη ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπιαρς ξεκίνησε να ζωγραφίζει πριν από τρία χρόνια, επιχειρώντας ένα «νέο ξεκίνημα» στη ζωή της.

Σήμερα μια γκαλερί στη Γαλλία ανακοίνωσε μόλις ότι στις 18 Ιανουαρίου η Μπρίντεϊ Σπίαρς εγκαινιάζει την πρώτη της ατομική έκθεση ζωγραφικής.

Μέσω ενός βίντεο που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλυψε στους φαν της ότι στις 18 Ιανουαρίου εγκαινιάζει την πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής της.

Πριν τρία χρόνια περίπου η Μπρίτνεϊ Σπίαρς  προσέθεσε στο βιογραφικό της την ιδιότητα της εικαστικού, δημοσιεύοντας στο Instagram ένα βίντεο που τη δείχνει να ζωγραφίζει.

Η έκθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρει τον τίτλο «Sometimes you just gotta play!!!!!!».από την λεζάντα που είχε βάλει σ΄ εκείνη την ανάρτησή της το 2017, και θα διαρκέσει «μέχρι το τέλος του κόσμου» («till the world ends») από το ομώνυμο τραγούδι της. 

Η ιστοσελίδα της γκαλερί δεν παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες, αφήνοντας αμφιβολίες για την συμμετοχή της ίδιας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην εκδήλωση.

Σημειώνεται ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε παραχωρήσει τον πίνακα με τα λουλούδια ο οποίος κοσμεί την αναγγελία της έκθεσης στο Instagram σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία που έγινε στο Λας Βέγκας το 2017.

Εκεί αγοράστηκε από τον Robin Leach παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής Lifestyles of the Rich and Famous, αντί του ποσού των 10.000 δολαρίων.

Όπως είχε δηλώσει τότε η ίδια, «τα λουλούδια στον πίνακά μου αντιπροσωπεύουν ένα νέο ξεκίνημα, γιατί μόνο μ’ αυτό το πνεύμα μπορούμε να πάμε μπροστά».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024