Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μην κρατιέστε! Φωνάξτε κατά την ερωτική επαφή...

Μην κρατιέστε! Φωνάξτε κατά την ερωτική επαφή…

Φωνάξτε μέχρι να σας ακούσουν όλοι!

Φωνάξτε μέχρι να σας ακούσουν όλοι!

Μετά τη «γλώσσα του σώματος» οι επιστήμονες, βάλθηκαν να βάλλουν στο μικροσκόπιο και τη «γλώσσα του σεξ». Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο όσα ζευγάρια μιλούν κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους επαφών απολαμβάνουν καλύτερο και ποιοτικότερο σεξ σε αντίθεση με όσα προτιμούν το σεξ στο… αθόρυβο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πάντα τα ζευγάρια είχαν το δικό τους σεξουαλικό κώδικα επικοινωνίας, απλώς οι όροι έχουν περάσει σε άλλο… επίπεδο.

Σύμφωνα με τους ερευνητές η σεξουαλική επικοινωνία των ζευγαριών χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες:

  1. «Μίλα μου πρόστυχα»: Η πρώτη είναι όταν τα ζευγάρια χρησιμοποιούν πρόστυχες λέξεις κατά την διάρκεια των ερωτικών τους περιπτύξεων. Το γεγονός αυτό τους εμπνέει σεξουαλικά και η λίμπιντο φαίνεται ότι χτυπά κόκκινο. Από την έρευνα προκύπτει ότι η κατάσταση αυτή ερεθίζει περισσότερο τους άνδρες που θέλουν από το έτερο ήμισυ να εκθειάζει τα προσόντα τους.
  2. Λόγια της αγάπης: Κάποια άλλα ζευγάρια που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ότι προτιμούν κατ τη διάρκεια των ερωτικών τους επαφών να ανταλλάζουν λόγια αγάπης. ΄Βάση των απαντήσεων τους είναι πιο αφροδισιακό η ανταλλαγή αιώνιων όρκων αγάπης.
  3. Το… αθόρυβο: Το σεξ που πραγματοποιείται στα μουγγγά επισημαίνουν οι ειδικοί του Ινστιτούτου δεν συνδέεται με τη σεξουαλική ικανοποίηση αφού οι σύντροφο δεν μοιράζονται ατ θέλω τους και τις επιθυμίες τους. Επομένως δε γνωρίζουν τι είναι αυτό που τους προκαλεί μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024