
Ξεσπούν Γουίλιαμ και Χάρι: Σταματήστε να μας προσβάλλετε
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας και ο νεότερος αδελφός του Χάρι κατήγγειλαν σήμερα δημόσια μια «προσβλητική» αναφορά σε εφημερίδα για τη σχέση τους, καθώς η βασιλική οικογένεια συναντάται σήμερα για να συζητήσει τους μελλοντικούς ρόλους του Χάρι και της Αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας και ο νεότερος αδελφός του Χάρι κατήγγειλαν σήμερα δημόσια μια «προσβλητική» αναφορά σε εφημερίδα για τη σχέση τους, καθώς η βασιλική οικογένεια συναντάται σήμερα για να συζητήσει τους μελλοντικούς ρόλους του Χάρι και της Αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν.
Η εφημερίδα Times έγραψε, επικαλούμενη μη κατονομαζόμενη πηγή, πως ο Χάρι και η Μέγκαν αποδιώχθηκαν από μια «στάση μπούλινγκ» του Ουίλιαμ που δεν υποδέχθηκε ευνοϊκά τη Μέγκαν.
«Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μια ψευδής ιστορία δημοσιεύεται σήμερα σε μια εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου που κάνει εικασίες για τη σχέση ανάμεσα στον Δούκα του Σάσεξ και τον Δούκα του Κέιμπριτζ», αναφέρεται στη δήλωση που εκδόθηκε από τα γραφεία του Ουίλιαμ και του Χάρι.
«Για δύο αδέλφια που νοιάζονται τόσο βαθιά για τα θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η χρήση προκλητικής γλώσσας κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής».
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ

