«Βροχή» από ρεκόρ στη Βαλένθια
Εντυπωσιακές επιδόσεις καταγράφηκαν σήμερα στους δρόμους της Βαλένθια, όπου διεξήχθη αγώνας εκτός σταδίου.
Βροχή από… ρεκόρ στους δρόμους της Βαλένθια, όπου διεξήχθη αγώνας εκτός σταδίου.
Ο 20χρονος Κενυάτης, Ρόνεξ Κιπρούτο, κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στα 10 χιλιόμετρα, καθώς κάλυψε την απόσταση σε 26 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα, ενώ η προηγούμενη κορυφαία επίδοση ήταν 26:38 και την είχε σημειώσει ο 24χρονος Τζόσουα Τσεπτεγκέϊ από την Ουγκάντα, την 1η Δεκεμβρίου του 2019.
Παράλληλα, η Σιλα Τσεπκιρούι από την Κένυα, βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ στην ίδια απόσταση, καθώς έκοψε το νήμα τερματισμού σε χρόνο 29:42. Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της επίδοσης για να γίνει η νέα κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ.
- Μετανάστευση: Σύγκρουση δύο κόσμων στην Ευρώπη – Οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…
- Ο Τραμπ οδεύει προς επίσημη άρση των περιορισμών για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
- Μεξικό: Τρεις νεκροί και έξι τραυματίες από έκρηξη αγωγού πετρελαίου
- Ν. Ανδρουλάκης: Δεν είναι κομματικό μας καθήκον, αλλά εθνικό να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία
- Το πρώτο supermodel και η δίκη του αιώνα: Η άνοδος και η πτώση της Έβελιν Νέσμπιτ σε έναν κόσμο που δεν είχε φτιαχτεί για εκείνη

