Μάντζιος: «Υπάρχει διαφορά ποιότητας με τον Ολυμπιακό»
Ο τεχνικός της Λαμίας, Άκης Μάντζιος, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο για διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, ενώ κάλυψε τον Βάντερσον για το λάθος του στο δεύτερο γκολ των Ερυθρόλευκων.
Η Λαμία υπέστη μόλις τη δεύτερη ήττα της με τον Άκη Μάντζιο στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ήταν η πρώτη εντός έδρας.
Ο τεχνικός των γηπεδούχων μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου έκανε λόγο για διαφορά ποιότητας μεταξύ της ομάδας του και του Ολυμπιακού, ενώ δικαιολόγησε το λάθος του Βάντερσον, καλύπτοντας τον ποδοσφαιριστή του.
«Σίγουρα υπάρχει διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Θέλαμε να συνεχίσουμε το ίδιο πειθαρχημένα.
Μετά από ένα λάθος, το πέναλτι και την αποβολή έγινε δύσκολο το ματς για εμάς. Τα λάθη τα κάνουν όλοι. Συνεχίζουμε. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Να περάσουμε στην επόμενη φάση στο Κύπελλο».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.