H Άρσεναλ δεν κατάφερε να νικήσει για άλλο ένα ματς εκτός έδρας στην Premier League, έμεινε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Selhurst Park» και παρέμεινε στο -8 (με ματς περισσότερο) από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.
H Άρσεναλ δεν κατάφερε να νικήσει για άλλο ένα ματς εκτός έδρας στην Premier League, έμεινε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Selhust Park» και παρέμεινε στο -8 (με ματς περισσότερο) από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.
Η νίκη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά κυρίως η εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, δημιούργησε υψηλές προσδοκίες για σύνολο του Μικέλ Αρτέτα, αλλά οι «κανονιέρηδες» θυμήθηκαν τον κακό τους εαυτό και υπέπεσαν σε μια ακόμη «γκέλα» με το τελευταίο τους διπλό να χάνεται στις 9 Δεκεμβρίου.
Τελικά δεν είναι τόσο παρατημένος ο Ολυμπιακός…
Οι Λονδρέζοι έμειναν στην ισοπαλία απέναντι στη συμπολίτισσα Κρίσταλ Πάλας, δεν κατάφεραν να την ξεπεράσουν στη βαθμολογία, ενώ ο Μικέλ Αρτέτα θα πρέπει να αισθάνεται και ανακουφισμένος, μιας και η ομάδα του έπαιζε από το 68′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ομπαμεγιάνγκ.
Στο αγωνιστικό σκέλος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 12ο λεπτό ο Λακαζέτ έβγαλε κάθετα στον Ομπαμεγιάνγκ που πλάσαρε όμορφα για το 0-1. Ήταν το 14ο τέρμα του Γκαμπονέζου φορ με τους «κανονιέρηδες» στην φετινή Premier League, που συνεχίζει να αποτελεί… όαση στη φετινή μετριότητα.
Στο δεύτερο μέρος όμως οι «αετοί» του Λονδίνου έφτασαν στην ισοφάριση με τον Ζορντάν Αγιού στο 54′ να επιχειρεί το πλασέ από δεξιά, την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα της Άρσεναλ για το 1-1. Μάλιστα ο Αγιού έγινε ο πρώτος παίκτης της Πάλας μετά τον Τζον Κρέιβεν τη σεζόν 1971-72, που σκόραρε τόσο εντός έδρας όσο κι εκτός κόντρα στην Άρσεναλ.
Στο 61’ μετά από κόρνερ από δεξιά, ο Λουίζ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά αστόχησε ενώ στο 67’ η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Ομπαμεγιάνγκ για σκληρό μαρκάρισμα στον Μέιερ.
Στο 78ο λεπτό, ο Τόμκινς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Σωκράτης έσωσε πάνω στη γραμμή και στο 83’ η Άρσεναλ έχασε απίθανη διπλή ευκαιρία. Αρχικά το σουτ του Πεπέ βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λακαζέτ πλάσαρε πάνω στον Γκουαΐτα, για να παραμείνει το 1-1 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.