Για «λαθρομετανάστες» μιλάει ο Γεωργιάδης για να διορθώσει τα περί «αλλοίωσης του πληθυσμού»
Ο Άδωνις Γεωργιάδη μετέφερε τα συλλυπητήριά του για τους νεκρούς του ναυαγίου και έκανε λόγο για λαθρομετανάστες.
Μετά τις αντιδράσεις και τη σφοδρή κριτική από τον ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε η δήλωση του Αδώνιδος Γεωργιάδη περί «αλλοίωσης πληθυσμού» στον απόηχο του τραγικού ναυαγίου στους Παξούς, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετέφερε τα συλλυπητήριά του για τους νεκρούς του ναυαγίου και έκανε λόγο για λαθρομετανάστες.
«Καταρχάς να πούμε συλλυπητήρια για όσους πνίγηκαν. Δυστυχώς αυτή η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, δημιουργεί συνθήκες πολύ άσχημες για τους ανθρώπους και πολλοί από αυτούς δυστυχώς χάνουν τη ζωή τους και αυτό ανθρώπινα είναι πάρα πολύ απαίσιο. Δεν θα ήθελα να μπω σε ένα ανταγωνισμό με το ΣΥΡΙΖΑ σε μια κουβέντα πάνω σε νεκρούς ανθρώπους. δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Επτά» της ΕΡΤ1 απαντώντας σε σχόλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για μια δήλωσή του για το μεταναστευτικό περί προσπάθειας “αλλοίωσης του πληθυσμού”, σε πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1.
«Η άποψη της ΝΔ περί ελέγχου των συνόρων και η ιδεολογική διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ που πιστεύει στα ανοικτά σύνορα είναι γνωστή και δεν είναι σημερινή . Το υπόλοιπα τα βλέπω σαν ακραίο λαϊκισμό », ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης.
- Φονική επίθεση αρκούδας στην Πολωνία – Νεκρή 58χρονη
- Στη φυλακή ο ανήλικος για την παράσυρση της 16χρονης στη Λιοσίων
- Άγιος Δημήτριος: Πού κρύβονται τα μυστικά της δολοφονίας του 27χρονου – Το μοιραίο ραντεβού, ο καβγάς και το μαχαίρωμα
- Ολυμπιακός: Ο Αγιούμπ και η Τούμπα που του πάει…
- Ο κύβος ερρίφθη για Μπαλέμπα
- Πούτιν: Η Ρωσία θα υπερασπισθεί τα συμφέροντα της στην Αρκτική


