Η Claudia Fontes είναι μια καλλιτέχνης από την Αργεντινή που ερευνά μέσα από την ζωή της, τα αντικείμενα και την έρευνα του ποιητικού χώρου και των εναλλακτικών μορφών αντίληψης του πολιτισμού, της φύσης, της ιστορίας και της κοινωνίας που εξέρχονται από τις διαδικασίες αποαποικιοποίησης, είτε προσωπικές είτε διαπροσωπικές ή κοινωνικές.
https://www.instagram.com/p/BhKNBQ5ny-b/
https://www.instagram.com/p/ByirccHiL7T/
https://www.instagram.com/p/BxBLCNzHfBw/
Οι λευκές φιγούρες της αγκαλιάζονται μεταξύ τους σφιχτά καθώς μεταφέρονται / μετατρέπονται σε μύκητες και αλλάζουν μορφή με ένα ασυνήθιστο και αισθαντικό τρόπο.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.