
Σκιάθος: Θεόρατο ψάρι στα δίχτυα ψαράδων
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έπιασαν οι ψαράδες στο νησί της Σκιάθου.
Τα μάτια τους δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ψαράδες αντίκρισαν την ψαριά τους στην Σκιάθο, αφού σηκώνοντας τα δίχτυα τους αντίκρισαν ένα θεόρατο ψάρι, που ξεπερνούσε τα 5 μέτρα και το βάρος τα 400 κιλά.
Καρχαριοειδές
Τεράστιο καρχαριοειδές ήταν το «τρόπαιο» της εξόρμησης ψαράδων με τη μηχανότρατα «Ματούλα και Δημήτριος» που προκάλεσε έκπληξη σε όσους το αντίκρισαν ενώ τον γύρο του Διαδικτύου έκαναν τα στιγμιότυπα που απεικονίζουν το τεράστιο ψάρι.
Με το μήκος του να ξεπερνά τα 5 μέτρα και το βάρος του τα 400 κιλά, ο έμπειρος αλιέας, που μετρά παραπάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην θάλασσα, ανέφερε ότι το ψάρι πιάστηκε ζωντανό και ότι η διάμετρος του κεφαλιού φτάνει τα 80 εκατοστά.
Επέστρεψε στην θάλασσα
Το συγκεκριμένο είδος, που ανασύρθηκε στην περιοχή μεταξύ Σκιάθου, Εύβοιας και Πηλίου, ανοιχτά του Πλατανιά, δεν είναι εμπορεύσιμο στην αγορά, όπως όλα τα καρχαροειδή και για αυτό τον λόγο καταβλήθηκε άμεσα συντονισμένη προσπάθεια, προκειμένου να επιστρέψει στο θαλάσσιο περιβάλλον.
- Πυροσβέστες διέσωσαν ηλικιωμένη και τέσσερα σκυλιά σε φωτιά στην Καλλιθέα
- Πιερρακάκης: Ζητεί από το ΝΣΚ να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τα θύματα σε Τέμπη, Μάτι και Μάνδρα
- Η FIFA θέλει υποχρεωτικό U21 στην ενδεκάδα: επανάσταση ή παρέμβαση στο ποδόσφαιρο;
- Sumud Flotilla: Αντιδράσεις για το ρεσάλτο των ισραηλινών σε σκάφη του στόλου για τη Γάζα, ενώ έπλεε ανοιχτά της Κρήτης
- Το «Τάμα» για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο
- Η διαπραγμάτευση στη σύγκρουση ΗΠΑ-Ιράν δείχνει αδιέξοδη – Ίσως είναι ο ψυχρός πόλεμος της εποχής μας

