![Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πέταξε με F-16 στη Σκύρo [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2020/01/1-363.jpg)
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πέταξε με F-16 στη Σκύρo [εικόνες]
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραραχος Χρήστος Χριστοδούλου επισκέφτηκε την Σκύρο και μάλιστα πέταξε ο ίδιος στο νησί με μονοθέσιο F-16.
Την Παρασκευή, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σκύρο.
Εκεί, συναντήθηκε με τους Διοικητές των Μονάδων των Ένοπλων Δυνάμεων του νησιού και ενημερώθηκε για την τρέχουσα κατάσταση τους.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συνομίλησε με το προσωπικό των αεροσκαφών επιφυλακής (readiness) τονίζοντας την κρισιμότητα της αποστολής τους για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.
Μάλιστα, ο αρχηγός πέταξε ο ίδιος με μονοθέσιο F-16 στο νησί.
Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη:
- Μελόνι για Τραμπ: «Υπερασπίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και όταν δεν συμφωνούμε πρέπει να το λέμε»
- Βραζιλία: 4 νεκροί στη συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους σε εστιατόριο
- Ουκρανία: Ουκρανική επίθεση προκαλεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Ζαπορίζια που ελέγχει η Ρωσία
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και στο βάθος πρόωρες κάλπες
- Τα σενάρια ως το φινάλε της Euroleague: Πώς βγαίνει πρώτος ο Ολυμπιακός, μέχρι 6η θέση ο Παναθηναϊκός
- Γιορτή σήμερα 4 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


