Την Παρασκευή, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Σκύρο.
Εκεί, συναντήθηκε με τους Διοικητές των Μονάδων των Ένοπλων Δυνάμεων του νησιού και ενημερώθηκε για την τρέχουσα κατάσταση τους.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συνομίλησε με το προσωπικό των αεροσκαφών επιφυλακής (readiness) τονίζοντας την κρισιμότητα της αποστολής τους για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.
Μάλιστα, ο αρχηγός πέταξε ο ίδιος με μονοθέσιο F-16 στο νησί.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας