Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεταξουργείο : Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά που βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους

Μεταξουργείο : Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά που βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους

Αγωνία για την τύχη των τριών παιδιών από το Μεταξουργείο που μέσα σε μία νύχτα έμειναν ορφανά.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός ζευγαριού με καταγωγή από το Πακιστάν το πρωί της Παρασκευής στο Μεταξουργείο από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν πιθανότατα από διαρροή στη σόμπα υγραερίου.

H τραγική λεπτομέρεια είναι ότι τα άψυχα σώματα των δύο γονέων εντόπισε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο οποίος κάλεσε έντρομος το ΕΚΑΒ.

Τα δύο μικρότερα αδέρφια του κοιμόντουσαν σε άλλο δωμάτιο και δεν αντιλήφθηκαν την τραγωδία.

Αγωνία για την τύχη των παιδιών

Όπως είναι φυσικό, τα τρία παιδιά του ζευγαρίου – ηλικίας 16, 11 και 7 ετών – βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά προς το παρόν βρίσκονται και βοηθούνται από συνεργάτη του πατέρα τους, ενώ στο πλευρό των παιδιών είναι και οι ψυχολόγοι της αστυνομίας.

Τα τρία αγόρια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων» για προληπτικούς λόγους.

Ενδιαφέρον για την τύχη τους έχουν εκδηλώσει τόσο συγγενικά τους πρόσωπα όσο και η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας.

Συγκλονιστική μαρτυρία οικογενειακού φίλου

Συγκλονίζει η μαρτυρία του οικογενειακού φίλου των δύο άτυχων γονέων που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Βίκτωρος Ουγκώ, στο Μεταξουργείο.

«Το πρωί με πήραν τηλέφωνο τα παιδιά και μου είπαν ότι οι γονείς τους έπαθαν κάτι», δήλωσε ο φίλος της άτυχης οικογένειας, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Συγκινημένος περιγράφει πώς τα τρία ανήλικα παιδιά του φίλου του, σηκώθηκαν το πρωί για να πάνε σχολείο και έντρομα είδαν τους γονείς τους να είναι κείτονται νεκροί.

«Τα τρία αγόρια, που έμειναν ορφανά, ήταν τυχερά μέσα στην ατυχία τους, καθώς η πόρτα της κρεβατοκάμαρας των γονιών ήταν κλειστή και έτσι οι αναθυμιάσεις δεν έφτασαν στα δωμάτια τους», πρόσθεσε.

Ποιοι ήταν οι δύο άτυχοι γονείς

Οι άτυχοι γονείς, ηλικίας 55 και 45 ετών και με καταγωγή από το Πακιστάν, είχαν έρθει πριν από 25 χρόνια στην χώρα μας και διατηρούσαν mini market στην Καλλιθέα .

Ο 55χρονος πατέρας ήταν μάλιστα πρόεδρος του συλλόγου σιιτών μουσουλμάνων Περιστερίου.

Φίλη του άτυχου ζευγαριού μίλησε φανερά καταβεβλημένη για το χαμό τους λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν.

«Έχουμε συγκλονιστεί από το θάνατο των δυο ανθρώπων. Ήταν πολύ καλοί άνθρωποι και οι δυο. Πριν τρεις μέρες γύρισαν από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στο Πακιστάν γιατί είχαν πάει να δουν τους συγγενείς τους. Κρίμα, γιατί ήταν πολύ αγαπητοί εδώ στη γειτονιά. Το διαμέρισμα ήταν δικό τους γιατί οι άνθρωποι δούλευαν όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα, είχαν κατάστημα με ρούχα στην Ομόνοια και έμεναν εδώ πάνω από δέκα χρόνια. Είχαν τρία αγοράκια ανήλικα, τα οποία ήταν πολύ δεμένα με τους γονείς τους. Κρίμα που χάθηκε μια τόσο καλή οικογένεια από τη γειτονιά μας».

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ ήταν οι πρώτοι που ενημερώθηκαν το πρωί της Παρασκευής για την τραγωδία στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της πολυκατοικίας στην οδό Βίκτωρος Ουγκό.

Όπως προέκυψε ο άτυχος άνδρας και η σύζυγός του, ηλικίας 55 και 42 ετών αντίστοιχα, εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο δωμάτιό τους στο διαμέρισμα στο οποίο έμεναν μαζί με τα τρία παιδιά τους ηλικίας 16, 11 και 7.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το άτυχο ζευγάρι είχε μέσα στην κρεβατοκάμαρα μια σόμπα υγραερίου, γι’ αυτό εκτιμάται ότι ο θάνατος οφείλεται σε διαφυγή του αερίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τον τόπο της τραγωδίας, παρόμοια σόμπα είχαν και τα παιδιά στο δωμάτιο τους, αλλά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα εκεί.

Τις έρευνες έχουν αναλάβει αστυνομικοί από το ΑΤ Ομονοίας προκειμένου να διακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024