
Ακατανόητη δίωξη και προσπάθεια να «κλείσει» το Καραϊσκάκη
Ο αναπληρωματής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όσα συνέβησαν εκτός «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Ο αναπληρωματής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για όσα συνέβησαν εκτός «Γεώργιος Καραϊσκάκης», πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Η δίωξη έγινε με βάση το άρθρο 15 4β, το οποίο προβλέπει μεταξύ άλλων τιμωρία έδρας 2 έως 4 αγωνιστικές.
Μια απόφαση άνευ προηγουμένου, που προήλθε έπειτα από αίτημα του αθλητικού δικαστή της Super League και συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας για τον ακριβή χώρο των γεγονότων.
Ο Ολυμπιακός καλείται να απολογηθεί για την υπόθεση. Οι Ερυθρόλευκοι θεωρούν απολύτως άδικη και ακατανόητη τη νέα κλήση τους και σκοπεύουν να αποδείξουν πως όσα συνέβησαν, έγιναν σε σημείο που δεν αποτελεί «εν γένει χώρο του γηπέδου».
Πηγή: onetv.gr
- Πινακίδες: Χαμός με τα νέα Ι.Χ. – Οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να τα παραλάβουν λόγω έλλειψης… τσίγκου
- Τσουκαλάς: Η ομιλία Μητσοτάκη είναι η προσωποποίηση του τακτικισμού και του τυχοδιωκτισμού
- Αέρας δηλητήριο – Πόσοι Έλληνες πεθαίνουν κάθε χρόνο από ατμοσφαιρική ρύπανση;
- Τα 9 «θέλω» του Μουρίνιο για να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης
- Δολοφονία Μοσχούρη: Οι δράστες σχεδίαζαν μια ακόμα δολοφονία ατόμου που είχε σχέσεις με τη Greek Mafia
- Νέα στοιχεία για Predator και κατασκοπεία κατέθεσε ο Χρ. Σπίρτζης στον Αρειο Πάγο – Ζήτησε εξαίρεση Τζαβέλλα και ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο


