Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν κάνει σχέση ένας Κριός με έναν Τοξότη

Όταν κάνει σχέση ένας Κριός με έναν Τοξότη

Δύο πολύ δυναμικά ζώδια στα οποία επικρατεί η λογική και λιγότερο το συναίσθημα και το δράμα

Από τη μία είναι ο καριερίστας Κριός ο οποίος έχει έναν εντελώς πρακτικό τρόπο σκέψης και μία λογική που δε μεταβάλλεται εύκολα. Από την άλλη είναι ο Τοξότης που θέλει να διακόπτει τη δουλειά του για να πάει ένα διήμερο ταξίδι αλλά παρ’ όλα αυτά σκέφτεται λογικά και όχι με το συναίσθημα.

Χαρακτηριστικά

Τα επίπεδα της ενέργειας και των δύο, είναι αρκετά υψηλά και κανένας από αυτούς δεν θα πρέπει να υποτάξει τον ενθουσιασμό του, ακόμη και στο ελάχιστη. Ο Τοξότης ποτέ δεν θα αισθανθεί ότι απειλείται από την επιθετικότητα του Κριού και ο Κριού θα προσθέσει δύναμη στον Τοξότη.

Ατομικός χώρος

Λόγω του ότι τους αρέσει η ελευθερία και να οργανώνουν μόνοι τους τα προγράμματά τους, και οι δύο χρειάζονται τον ατομικό τους χώρο και θα αφήσουν στο το έτερον ήμισυ πολύ μεγάλο βαθμό ελευθερίας.

Σε αυτή τη σχέση, κανείς δεν θα κυριαρχήσει στον άλλο. Ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο στις δύσκολες στιγμές και ποτέ δεν θα αφήσει ποτέ την άλλη πλευρά να αισθανθεί άσχημα αν έχει αποτυχίες.

Αλληλεγγύη

Δείχνουν κατανόηση ο ένας στον άλλον γιατί ξέρουν ότι μοιάζουν και αρκετά ως χαρακτήρες. Αυτό τους κάνει να ακούνε περισσότερο τι θέλει να πει ο καθένας ξεχωριστά. Στο σεξ θα τα πηγαίνουν άψογα καθώς και οι δύο θα είναι πολύ δυναμικοί. Το μόνο πρόβλημα που πρέπει να κοιτάξουν θα είναι μάλλον οικονομικής φύσεως. Κάνουν πολλά έξοδα σε σημείο να μην υπολογίζουν καν τι πλήρωσαν.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο συνδυασμός ενός Κριού και ενός Τοξότη μπορεί να μετατρέψει ένα σπίτι σε εμπορικό κέντρο! Μαζί, θα ταξιδέψουν σε μακρινά μέρη και θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους για περιπέτεια.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024