Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρούλα Κορομηλά : Η αιχμηρή απάντηση στην Μπάρμπα

Ρούλα Κορομηλά : Η αιχμηρή απάντηση στην Μπάρμπα

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς έφερε νέες κόντρες στο προσκήνιο της ελληνικής showbiz, με την Βάνα Μπάρμπα να σχολιάζει την Ρούλα Κορομηλά και την Κορομηλά να απαντά με αιχμηρό τρόπο

Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς έφερε νέες κόντρες στο προσκήνιο της ελληνικής showbiz, με την Βάνα Μπάρμπα να σχολιάζει την Ρούλα Κορομηλά και τα όσα δήλωσε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Ρούλα Κορομηλά σε εκείνη την συνέντευξή της σχολιάζοντας την Κατερίνα Καινούργιου είπε πως:

«Η Καινούργιου θέλει πάρα πολλή δουλειά ακόμα. Είναι ένα κορίτσι το οποίο θέλει να το δουλέψει πολύ. Δεν κάνουμε όλοι για πρώτα ονόματα. Κανένας δε στερεί σε κανέναν το δικαίωμα να κάνει τηλεόραση, αλλά χρειάζεται και ένα μέτρο το τι θα κάνεις».

Η Βάνα Μπάρμπα με τη σειρά της απάντησε στην Ρούλα Κορομηλά σε πρόσφατη συνέντευξή της μεταξύ άλλων σχολίασε:

«Δεν είδα όλη τη συνέντευξη. Η Ρούλα είναι θρύλος, αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο. Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά».

Αμέσως μετά την προβολή τη συνέντευξης της Βάνας Μπάρμπα, η Ρούλα Κορομηλά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας:

«Γούστο μου και καπέλο μου! Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων αλλά καμιά φορά το μόνο που πρέπει να ακούμε είναι η φωνή της καρδιάς μας κι αυτό που προστάζει η ψυχή μας! Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε!».

Δείτε παρακ;aτω την ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Κορομηλά :

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024