Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
LouBhoutan: Όταν η μόδα συναντά την τέχνη της Ασίας

LouBhoutan: Όταν η μόδα συναντά την τέχνη της Ασίας

Ο Christian Louboutin, ο θρυλικός σχεδιαστής των κόκκινων σόλων, γιορτάζει το άνοιγμα του «LouBhoutan», ενός εκθέματος σε συνεργασία με μαθητές της χώρας του Μπουτάν

Ο Christian Louboutin, ο θρυλικός σχεδιαστής των  κόκκινων σόλων, γιορτάζει το άνοιγμα του «LouBhoutan», ενός εκθέματος σε συνεργασία με μαθητές της χώρας του Μπουτάν από το Εθνικό Ινστιτούτο του Zorig Chusum.

Η μοναδική συλλογή

Η συλλογή γεφυρώνει τις 13 παραδοσιακές βασιλικές τέχνες του Μπουτάν με το δημιουργικό όραμα της εταιρείας Louboutin και την εκτίμησή της για την ομορφιά του βασιλείου. «Πάντα σκέπτομαι το Μπουτάν ως μια εξαιρετική χώρα», λέει ο Louboutin, «κάτι που βγαίνει από ένα παραμύθι».

Η έμπνευση

Κάθε κομμάτι ενσωματώνει όμορφα την εικονογραφία του Μπουτάν, τα αραβουργήματα, τους βουδιστικούς λωτούς, τα λουλούδια των Ιμαλαϊων και τα στυλιζαρισμένα σύννεφα ζωγραφισμένα στο χέρι που μιμούνται τις αποχρώσεις των ουρανών σε σχέση με τη φήμη του Μπουτάν ως «Στέγη του Κόσμου». Τα παπούτσια σχεδιάστηκαν από τον ίδιο τον Louboutin και κατασκευάστηκαν στην Ιταλία.

View this post on Instagram

Nomad at heart, Christian Louboutin’s #LouBhoutan collection was a 6 years in the making project with students in Bhutan. Overseen by the Queen of Bhutan, students learn 13 royal arts and crafts of the country as a part of their curriculum. The shoe maverick gave complete creative freedom to these students to work on the capsule line of shoes and accessories and added his own signature style and quirks bringing together two different worlds with the lineup. Only 257 such pieces exist in the world of which 55 have already found homes before the collection hit shop floors. The art of carving ‘Parzo’ is particularly highlighted in the vertiginous platform heels which the brand’s loyalists are more than happy to brave.

A post shared by VOGUE India (@vogueindia) on

Ο σχεδιαστής και η Phillips Auction House φιλοξένησαν μια εκδήλωση προβολής της εκθαμβωτικής έκθεσης στη Νέα Υόρκη για να σηματοδοτήσει την έναρξη της.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024