Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι - Μέγκαν : Οταν η βασίλισσα Ελισάβετ τους «εξαφάνισε» από το παλάτι

Χάρι – Μέγκαν : Οταν η βασίλισσα Ελισάβετ τους «εξαφάνισε» από το παλάτι

Η σημερινή τους απόφαση, αν και μη αναμενόμενη, έρχεται σε συνέχεια της ρήξης τους με το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ το προηγούμενο διάστημα είχε φροντίσει να στείλει τα μηνύματά της προς το ζεύγος

Αυτόνομη πορεία μακριά από το παλάτι χαράσσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ταράσσοντας τη βασιλική οικογένεια.

Η σημερινή τους απόφαση, αν και μη αναμενόμενη, έρχεται σε συνέχεια της ρήξης τους με το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μάλιστα, η βασίλισσα Ελισάβετ το προηγούμενο διάστημα είχε φροντίσει να στείλει τα μηνύματά της προς το ζεύγος.

Χαρακτηριστικότερο όλων ήταν το φόντο δίπλα στο οποίο κινηματογραφήθηκε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, καθώς στις φωτογραφίες που είχε στο γραφείο της η Ελισάβετ στο πράσινο δωμάτιο του παλατιού κάποιοι έλειπαν.

Στα δεξιά της Ελισάβετ, όπως φαίνεται, είναι μια φωτογραφία του Καρόλου με την Καμίλα, του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ, βασιλιά Γεώργιου του 6ου, του συζύγου της Φίλιππου και του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την οικογένειά του.

Πουθενά, ωστόσο, δεν υπήρχε φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι με την σύζυγό του Μέγκαν, ούτε του γιου της πρίγκιπα Άντριου, ούτε και της κόρης της πριγκίπισσας Άννας.

Ειδικοί πάντως, εκτίμησαν ότι η βασίλισσα ήθελε να δώσει βάρος στους άμεσους διαδόχους του βρετανικού θρόνου.

View this post on Instagram

This year marked the 75th anniversary of D-Day and in today's Queen's Christmas Broadcast Her Majesty reflects on the commemorations. “For the Seventy-Fifth Anniversary of that decisive battle, in a true spirit of reconciliation, those who had formerly been sworn enemies came together in friendly commemorations either side of the Channel, putting past differences behind them. "By being willing to put past differences behind us and move forward together, we honour the freedom and democracy once won for us at so great a cost.” . Speaking about the life of Jesus and importance of reconciliation The Queen said: "…How small steps taken in faith and in hope can overcome long-held differences and deep-seated divisions to bring harmony and understanding… The path, of course, is not always smooth, and may at times this year have felt quite bumpy, but small steps can make a world of difference.” . Watch The Queen's Christmas broadcast in full in our IGTV video. #HappyChristmas

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Χωριστά στις γιορτές

Την ίδια ώρα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξαν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων μακριά από το Σάντριχαμ, όπου συγκεντρώνεται παραδοσιακά η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Το ζευγάρι βρέθηκε για διακοπές στον Καναδά όπου πέρασε χρόνο με τους φίλους της Δούκισσας του Σάσεξ και την μητέρα της.

Δεν ήταν όμως λίγοι εκείνοι που ήλπιζαν ότι θα επέστρεφαν έστω για το γιορτινό γεύμα που διοργανώνει η βασίλισσα Ελισάβετ στο παλάτι, κάτι ωστόσο που δεν συνέβη…

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024