Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πιτίνο: «Πηγαίνουμε καλύτερα εβδομάδα με την εβδομάδα»

Πιτίνο: «Πηγαίνουμε καλύτερα εβδομάδα με την εβδομάδα»

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Ιταλία, τονίζοντας πως συνεχώς οι παίκτες του βελτιώνονται και πως είναι μεγάλη πρόκληση το ματς με την Αρμάνι.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο Πέμπτη (9/1, 21:45) την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία. Κατά την αποχώρηση της ομάδας ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το επικείμενο ματς.

Ο Αμερικανός τεχνικός τόνισε πως βλέπει τους «πράσινους» να βελτιώνονται εβδομάδα με την εβδομάδα, ενώ επισήμανε πως είναι μεγάλη πρόκληση το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο:

«Πέρσι, περίπου τέτοιο καιρό μας κέρδισαν στο γήπεδό μας και ακολούθως εμείς κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι εκεί. Σίγουρα πρόκειται για μια… εκρηκτική ομάδα στην επίθεση που τρέχει πολλά διαφορετικά συστήματα. Απέναντι στην ΤΣΣΚΑ ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, παρουσιάσαμε βελτίωση σε όλους τους τομείς και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Πηγαίνουμε καλύτερα εβδομάδα με την εβδομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μια ομάδα μπάσκετ. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την μεγάλη πρόκληση που έχουμε μπροστά μας διότι μας κέρδισαν στο ματς του πρώτου γύρου στην έδρα και θα δούμε τι θα γίνει τελικά.

Υπάρχουν πολλά «κλειδιά» όταν παίζεις απέναντι σε μια ομάδα όπως η Αρμάνι Μιλάνο. Έχουν πολύπλοκους τρόπους επίθεσης αλλά και άμυνας. Παίζουν άμυνες ζώνης αλλά και man to man.

Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, τομέα στον οποίο δεν πήγαμε καλά στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, από την οποία δεχθήκαμε πολλά τρίποντα, κάτι που δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε.

Πιστεύω πως το συγκεκριμένο ματς ήταν περισσότερο για να προετοιμαστούμε και σίγουρα η ΑΕΚ σούταρε πραγματικά πολύ καλά.

Στο παιχνίδι με την Μιλάνο θέλουμε να αποφύγουμε τα πολλά τρίποντα της αντιπάλου ομάδας και να προστατεύσουμε την περιφέρειά μας».

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024