Αεροσκάφος χτυπήθηκε από κεραυνό κατά την προσγείωσή του χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Πάφου με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβες στα ηλεκτρονικά του συστήματα.

Βλάβη στο σύστημα διακυβέρνησης

Οπως μεταδίδει το pafospress, η πτήση με ώρα άφιξης τις 6:00μμ θα επέστρεφε από την Πάφο στην Αγγλία στις 6:45μμ και συγκεκριμένα στο Λούτον.

Λόγω του κεραυνού, ωστόσο, και βλάβης την οποία υπέστη το ηλεκτρονικό σύστημα διακυβέρνησης του αεροπλάνου, αποφασίστηκε τελικά όπως η πτήση ακυρωθεί και οι επιβάτες ταξιδέψουν σήμερα το μεσημέρι με άλλο αεροσκάφος.

Η εταιρεία αρχικά προσπάθησε με τους τεχνικούς της να αποκαταστήσει τη βλάβη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, ενώ τελικά δεν καρποφόρησε ούτε η σκέψη να μεταβεί αεροπλάνο από το Μιλάνο για την εκτέλεση του δρομολογίου Πάφος- Λούτον, λόγω κακοκαιρίας.

Οι επιβάτες

Εντέλει, οι επιβάτες, οι οποίοι έφτασαν μέχρι το λεωφορείο και δεν επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος, επέστρεψαν στα σπίτια τους (οι Κύπριοι) ενώ οι υπόλοιποι θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία.

Είναι, πάντως, σημαντικό ότι κανείς από τους επιβάτες της πτήσης δεν διέτρεξε κίνδυνο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr