
Ήττα με 16-8 για την Εθνική γυναικών από την Ουγγαρία
Η Εθνική γυναικών ηττήθηκε με 16-8 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης.
Με ήττα ολοκλήρωσε τους φιλικούς αγώνες της η Εθνική γυναικών, καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει της Ουγγαρίας στο Ντουναϊσβάρος, χάνοντας με 16-8, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης.
Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Μορφέση επικεντρώνεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (12-26 Ιανουαρίου), με στόχο τη διάκριση και το Ολυμπιακό εισιτήριο.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έπιασε καλή απόδοση στον αγώνα και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, ενώ στο ημίχρονο η Ουγγαρία πήρε αέρα 6 τερμάτων (10-4). Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να πλησιάσει στο δεύτερο μισό του αγώνα, γνωρίζοντας την ήττα με 16-8, στο τελευταίο φιλικό στο Ντουναϊσβάρος.
- Η απόλυτη ευτυχία σε μια φωτογραφία για τον Εβάν Φουρνιέ – Η ανάρτηση με τον κόσμο του Ολυμπιακού (pic)
- Ο Λαβρόφ προέτρεψε τον Ρούμπιο να απομακρυνθούν οι αμερικανοί διπλωμάτες από το Κίεβο
- Το σπαρακτικό «αντίο» του Τοροσίδη στον ‘Αντζα: «Είχες ψυχή μικρού παιδιού και καρδιά μεγάλη»
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού σε Πασκουάλ, άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ»
- Οικογενειακή τραγωδία στον Χολαργό – Πυροβόλησε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
- Ο Χαβιέ Μπαρδέμ «ζητά την ευλογία» του Ρόμπερτ Ντε Νίρο




