Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ ντύθηκε Άγιος Βασίλης

Ο ΠΑΟΚ ντύθηκε Άγιος Βασίλης

Τόσα δώρα δεν έχει δώσει ούτε ο Άγιος Βασίλης μέσα σε μια μέρα κι όμως η ομάδα του ΠΑΟΚ τα πρόσφερε απλόχερα καταστρέφοντας ότι είχε πετύχει το προηγούμενο διάστημα. Το φοβήθηκε το ματς ο Φερέιρα, εκτός τόπου και χρόνου ο Ζίβκοβιτς, σε τραγική ημέρα αρκετοί ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Έβγαλε τα μάτια του μόνος του ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Άρη, δίνοντας το δικαίωμα στον καθένα να αμφισβητήσει την δυναμική που βγάζει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια.

Μεγάλη βοήθεια είχαν οι κίτρινοι από τους ποδοσφαιριστές του Αμπέλ Φερέιρα που έκαναν τα πάντα για να δουν τη μπάλα στα δίχτυα τους. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος πορτιέρο έκανε χοντρά λάθη και φέρει τεράστια ευθύνη τόσο στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά και στο τρίτο τέρμα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. O 32χρονος γκολκίπερ, πολύ δύσκολα θα ξανά πάρει φανέλα βασικού με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη από το επόμενο κιόλας παιχνίδι που είναι αυτό με την ΑΕΚ να ξανά φοράει τα γάντια του.

Ο Ζίβκοβιτς μπορεί να διατηρούσε την θέση του στο αρχικό σχήμα του Δικεφάλου, όμως και στα προηγούμενα παιχνίδια έδειχνε να μην πατάει καλά. Έκανε πολλά λάθη στις εξόδους του, αλλά και όταν η μπάλα παιζόταν κάτω. Το ματς με τον Άρη φαίνεται να είναι το τελευταίο που θα ξεκινήσει βασικός κάτω από τα δοκάρια της εστίας του ΠΑΟΚ.

Δεν ήταν μόνο ο Ζίβκοβιτς που βρέθηκε σε κακή βραδιά. Υπήρξαν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που κινήθηκαν σε ρηχά νερά και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους σε κανένα σημείο του αγώνα, ειδικά όταν ο ΠΑΟΚ έκανε μια μεγάλη αγωνιστική κοιλιά από το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου μέχρι και την επίτευξη του τέταρτου γκολ του Άρη. Από την Δευτέρα παίκτες και τεχνικό τιμ θα πρέπει να συζητήσουν και να αναζητήσουν τα αίτια αυτή της ήττας και να εμφανιστούν καλύτερη στις επόμενες αναμετρήσεις.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Βικελίδης στα social media του Δικεφάλου χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες καταφέρθηκαν κατά του Αμπέλ Φερέιρα για το πώς έστησε την ομάδα του. Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε να φοβήθηκε το παιχνίδι και δεν ρίσκαρε περισσότερο. Κάποιος θα περίμενε να παίξει με δύο επιθετικούς μετά το τρίτο τέρμα των κίτρινων. Όμως αυτός προτίμησε να βγάλει τον Σβιντέρσκι και να περάσει στη θέση του τον Άκπομ. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκης στα μεγάλα ντέρμπι. Μέχρι στιγμής έχει τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα ΠΑΟΚ – Άρης 2-2, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1, Άρης – ΠΑΟΚ 4-2.

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα τώρα είναι ηρεμία και στον ΠΑΟΚ υπάρχουν οι άνθρωποι για να αποφορτίσουν την κατάσταση ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μέχρι το τέλος γιατί ακόμα υπάρχει μακρύς δρόμος μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χάθηκε μια μάχη, έστω και με άσχημο τρόπο, όχι όμως και ο πόλεμος.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024