Ο Ματιέ Βαλμπουενά έκανε πανέμορφη σέντρα από τα δεξιά και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωκράτη Διούδη, διαμορφώνοντας το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 στο 74'.
Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ στο ντέρμπι των «αιωνίων»!
Πιο συγκεκριμένα, στο 74′ ο Ματιέ Βαλμπουενά έβγαλε σέντρα ακριβείας στη μεγάλη περιοχή για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό επιθετικό να βρίσκει με τη μία την μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα του Σωκράτη Διούδη.
Τρομερό τελείωμα από τον Ελ Αραμπί στην κίνηση και ο Ολυμπιακός πέτυχε το γκολ που ίσως αποδειχθεί αρκετό για την επιστροφή του στην κορυφή της Super League.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.