Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΓΑΔΑ : Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακοί έλεγχοι από την κατάληψη στο Κουκάκι

ΓΑΔΑ : Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακοί έλεγχοι από την κατάληψη στο Κουκάκι

Με αφορμή δημοσιεύματα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακοί έλεγχοι από τα ευρήματα της κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι

Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γενετικού υλικού (DNA), ούτε άλλων εργαστηριακών ελέγχων από τα ευρήματα της κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι διευκρινίζει με ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στον χώρο της κατάληψης δεν εντοπίστηκαν ίχνη των δύο αδερφών της οικογένειας Ινδαρέ που συνελήφθησαν.

Μάλιστα όπως αναφέρεται «υπάρχουν αποτελέσματα ελάχιστων δακτυλικών αποτυπωμάτων κυρίως σε τοίχους και πόρτες ενός ολόκληρου διώροφου κτηρίου! Από αυτά ταυτοποιούνται τέσσερα άτομα εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός»

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «για να γίνει εμφανής η προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους, αξίζει να σημειωθεί ότι σε φορητό υπολογιστή βρέθηκε ένα μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και κανένα στο πληκτρολόγιο».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ έχει ως εξής:

«Σχετικά με δημοσιεύματα στον τύπο που αφορούν σε εργαστηριακά ευρήματα από την κατάληψη στην οδό Ματρόζου 45 στο Κουκάκι, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διευκρινίζονται τα παρακάτω:

Δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γενετικού υλικού (DNA), ούτε άλλων εργαστηριακών ελέγχων από τα ευρήματα της κατάληψης. Κατά συνέπεια τα σχετικά δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν αποτελέσματα ελάχιστων δακτυλικών αποτυπωμάτων κυρίως σε τοίχους και πόρτες ενός ολόκληρου διώροφου κτηρίου! Από αυτά ταυτοποιούνται τέσσερα (4) άτομα εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός. Για να γίνει εμφανής η προσπάθεια εξαφάνισης κάθε ίχνους, αξίζει να σημειωθεί ότι σε φορητό υπολογιστή βρέθηκε ένα μοναδικό δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και κανένα στο πληκτρολόγιο.

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024