Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός 102-106

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός 102-106

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Μόσχα και πλέον δείχνει ότι είναι ικανός για να πετύχει τα πάντα. Τεράστια νίκη, τεράστιος Μήτογλου, τεράστιος Καλάθης

Το ήθελε πολύ. Κι αν έχει αδικήσει τον εαυτό του σε ουκ ολίγα παιχνίδια φέτος, ο Παναθηναϊκός είχε δείξει ότι μπορεί να κοιτάξει σχεδόν κάθε αντίπαλο στα μάτια. Κάποιος έπρεπε να την… πληρώσει κι αυτή ήταν η ΤΣΣΚΑ, που γνώρισε (όπως και πέρυσι) την ήττα, αυτή τη φορά με 106-102 στην παράταση.

Κι αν πέρυσι ο Νικ Καλάθης είχε πετύχει το τρίποντο buzzer beater που έκρινε την αναμέτρηση, φέτος πέτυχε το τρίποντο που έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός επιθετικά, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με τον Μήτογλου να κάνει ρεκόρ πόντων και τη -με απόσταση- καλύτερη εμφάνισή του στο «τριφύλλι» (25 πόντοι, 16 ριμπάουντ) και τον Καλάθη να είναι MVP (22 πόντοι, 17 ασίστ) οι «πράσινοι» τα είχαν όλα. Επιπροσθέτως κι έναν… άσο από το μανίκι, τον Τζόνσον που πέτυχε δύο καθοριστικά τρίποντα.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 47-58, παίρνοντας για πρώτη φορά διψήφια διαφορά, αλλά αμέσως το μάζεψε η ΤΣΣΚΑ (63-62). Οι Ρώσοι έμοιαζαν να έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά το τρίποντο του Καλάθη, μετά τις… ενέσεις από τον Τζόνσον έστειλε το ματς στην παράταση κι αφού στην τελευταία επίθεση ο Τζέιμς έκανε βήματα.

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι παίκτες του Πιτίνο είχαν «καθαρό μυαλό», ο Τζέιμς έκανε άνω κάτω την επίθεση της ομάδας του κι έτσι έφτασαν εκ του ασφαλούς στη νίκη οι «πράσινοι». Ο Χάκετ πέτυχε 24 πόντους, ο Τζέιμς 30, αλλά όταν η μπάλα «έκαιγε» αμφότεροι δεν έδωσαν τις λύσεις που περίμενε ο Ιτούδης, τη στιγμή που ο Καλάθης με τον Μήτογλου είχαν απαντήσεις για κάθε ερώτημα.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024