Ινδονησία : Στους 21 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Έρχονται νέες καταιγίδες
Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις στην Τζακάρτα και προάστιά της, προκάλεσαν χάος, με το νερό να φτάνει τα τρία μέτρα
Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στην Ινδονησία, καθώς οι αρχές ανέφεραν πως ο απολογισμός έφτασε τα 21 θύματα. Οι πλημμύρες και οι κατολισθήσεις στην Τζακάρτα και προάστιά της, προκάλεσαν χάος, με το νερό να φτάνει τα τρία μέτρα.
Συνολικά πάνω από 300.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν εξαιτίας των πλημμυρών, με τον αριθμό των νεκρών σε ένα 24ωρο να αυξάνεται από τους 9 σε 21. Την ίδια ώρα, η γεωφυσική και μετεωρολογική υπηρεσία της Ινδονησίας προβλέπει συνέχιση των καταιγίδων, με συχνούς κεραυνούς και ισχυρούς ανέμους, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σήμερα.
Δεν έχουν διευκρινιστεί από τις αρχές οι αιτίες του θανάτου όλων των θυμάτων. Με βάση όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, τέσσερις άνθρωποι πνίγηκαν, άλλοι τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας κατολισθήσεων, άλλοι τέσσερις υπέστησαν ηλεκτροπληξία και τρεις πέθαναν από υποθερμία. Στην Τζακάρτα και τα προάστιά της ζουν πάνω από 30 εκατομμύρια άνθρωποι.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές





