Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η βράβευση του Σπανούλη από τον Παπαλουκά [βίντεο]

Η βράβευση του Σπανούλη από τον Παπαλουκά [βίντεο]

Με μια σεμνή τελετή, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε από τον Θοδωρή Παπαλουκά για το ρεκόρ που πέτυχε.

Την ώρα που ο Βασίλης Σπανούλης ευστόχησε στο τρίποντο, με το όποιο ξεπέρασε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, το παιχνίδι διακόπηκε, ο κόσμος σηκώθηκε κι αποθέωσε τον αρχηγό του Ολυμπιακού, συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να τον συγχαρούν. Εκείνος, είχε στον νου του ότι ακόμα υπήρχε χρόνος για να «γυρίσει» το ματς, έδειχνε να μην… ασχολείται.

Με τη λήξη, ο Θοδωρής Παπαλουκάς (Legend της Ευρωλίγκας) κατέβηκε στο παρκέ και τίμησε τον Σπανούλη. Του έδωσε έναν αναμνηστικό πίνακα και ταυτόχρονα ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας κράτησε για πάντα την μπάλα του αγώνα. Όχι πως το χάρηκε όσο θα ήθελε, φαίνονταν από τη στάση του σώματός του. Ήθελε τη νίκη, όλα τα άλλα έρχονταν δεύτερα…

Ο Σπανούλης, όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν ασχολήθηκε με το αποτέλεσμα, αλλά με το μεγάλο επίτευγμα. Κι είναι αλήθεια πως και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, όταν πλησίασε για να κάνει το ρεκόρ, φώναζε ρυθμικά το όνομά του, παρακινώντας τον να περάσει τον Ναβάρο και να γράψει ιστορία.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024