Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Καλλιθέα, στο ύψος της γέφυρας Κατσώνη στη Συγγρού, από διαρροή αερίου. Έντονη κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Σε ποιους δρόμους απαγορεύεται η διέλευση.
Αναστάτωση έχει προκληθεί το βράδυ της Πέμπτης στην Καλλιθέα, στο ύψος της γέφυρας Λ.Κατσώνη στη Λ.Συγγρού, μετά από πληροφορίες για διαρροή αερίου.
Εντονη είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, που απέκλεισαν τους γύρω δρόμους: Δοϊράνης, Κατσώνη, Αθηνάς, Αμφιθέας και τον παράδρομο της Συγγρού απαγορεύοντας τη διέλευση.
Επίσης δίνουν οδηγίες στους κατοίκους της περιοχής και στους εργαζόμενους στις γύρω εταιρείες να μην θέσουν σε λειτουργία τα αυτοκίνητά τους μέχρι η κατάσταση να αντιμετωπιστεί.
Στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο της ΕΔΑ Αττικής, που είναι αρμόδια για τέτοια ζητήματα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η διαρροή έχει εντοπιστεί και έχουν κλείσει σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας τα αντίστοιχα βανοστάσια.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας διαβεβαιώνει η ΔΕΠΑ και καθυσυχάζει ότι η οσμή θα εκτονωθεί σιγα-σιγά.
Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.
Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγεται η διαρροή αερίου.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας