
Βόλος: Καρχαρίας 4 μέτρων και 100 κιλών στα δίχτυα ψαράδων
Το καρχαριοειδές «Αλεπού» αλιεύτηκε ανοικτά στον Παγασητικό και είναι εξαιρετικά σπάνιο ένα τέτοιου είδους ψάρι
Το καρχαριοειδές «Αλεπού» αλιεύτηκε ανοικτά στον Παγασητικό και είναι εξαιρετικά σπάνιο ένα τέτοιου είδους ψάρι να μπαίνει σε κλειστό Κόλπο, καθώς συναντάται μόνο σε ανοικτές θάλασσες.
Σοκ στα δίχτυα
Η «Αλεπού» δεν είναι επικίνδυνο καρχαριοειδές για τον άνθρωπο, αλλά είναι ιδιαίτερα τρομακτικό στην όψη. Αποτελεί δε εκλεκτό μεζέ, καθώς το κρέας του είναι καθαρό φιλέτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτόν τον ιδιαίτερα εκλεκτό και σπάνιο μεζέ θα έχουν την τύχη να τον απολαύσουν πελάτες τσιπουράδικου στην περιοχή του Βόλου. Ο ψαράς επέστρεψε με το «τρόπαιό» του, στη στεριά και οι σχετικές φωτογραφίες άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.
Δείτε φωτογραφίες
- Εκουαδόρ: Διαιτητής δολοφονήθηκε την ώρα του αγώνα (pics)
- Εντοπίστηκε η κατοικία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Λονδίνο
- Γυμναστική στη φύση: Τα απαραίτητα για τα outdoor workouts
- Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη απόφαση του Παναθηναϊκού – Θυσίασαν σε οπαδικά συμφέροντα τον ιδρώτα των παικτριών»
- Νέες ταυτότητες: Πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας – Τα δικαιολογητικά
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα




