Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφυγε από τη ζωή ο Ντέιβιντ Στερν

Έφυγε από τη ζωή ο Ντέιβιντ Στερν

Ο Ντέιβιντ Στερν, ο άνθρωπος που... εκτόξευσε το NBA στην κορυφή του παγκοσμίου μπάσκετ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

Υπήρξε κομισάριος του NBA για 30 ολόκληρα χρόνια. Ήταν ο άνθρωπος που γιγάντωσε τον μύθο του NBA και το καθιέρωσε ως το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και την κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος.

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Στερν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ανήμερα της πρωτοχρονιάς του 2020 σε ηλικία 77 ετών. Ο Αμερικανοεβραίος δικηγόρος βρισκόταν πριν λίγες μέρες για φαγητό στη Νέα Υόρκη, αλλά εκεί αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε απαραίτητο να χειρουργηθεί.

Υποβλήθηκε σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση λόγω αιμορραγίας στον εγκέφαλο, αλλά σήμερα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, πέθανε σε ηλικία 77 χρόνων.

Ο Στερν ήταν κομισάριος του NBA από το 1984 έως το 2014, ενώ επίσης ήταν μέλος του Hall of Fame από το 2014 και ο βασικός υπεύθυνος για την εμπορική άνθηση του ΝΒΑ από τα μέσα της δεκαετίας του ’80.

Επιπλέον, πείτε το σύμπτωση, πείτε το ό,τι θέλετε, την ίδια χρονιά που ο Στερν ανέλαβε κομισάριος του NBA έγινε draft o Mάικλ Τζόρνταν. Οι δύο τους έμελλε να αλλάξουν ριζικά τον ρου του παγκοσμίου μπάσκετ!

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024