
Σόουζα: «Να δουλέψουμε πιο σκληρά και να πετύχουμε τους στόχους μας»
Ο αμυντικός του Αρη τόνισε ότι το 2019 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ίδιο, αλλά την αφήνει πίσω του και είναι έτοιμος για το 2020!
Έναν μίνι απολογισμό για το 2019 που φεύγει έκανε ο Ούγκο Σόουζα.
Ο αμυντικός του Αρη, ο οποίος σε λίγες ημέρες συμπληρώνει τρία χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με ανάρτησή του στα social media λίγο πριν φύγει το 2019, τόνισε ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον ίδιο, αλλά την αφήνει πίσω του και είναι έτοιμος για το 2020!
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, τη νέα χρονιά ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα είναι πιο δυνατοί και θα δουλέψουν σκληρότερα για να πετύχουν ακόμα υψηλότερους στόχους.
Συγκεκριμένα, ο άσος του Αρη συνόδευσε τις φωτογραφίες που ανέβασε με το εξής μήνυμα: «Άλλος ένας χρόνος τελειώνει και το 2019 ήταν πολύ δύσκολο για εμένα για πολλούς διαφορετικούς λόγους, αλλά τώρα είναι η ώρα να αφήσουμε τις δύσκολες στιγμές πίσω, να μείνουμε υγιείς, να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί και με περισσότερη αυτοπεποίθηση να πετύχουμε τους υψηλότερους στόχους μας. Είμαι έτοιμος για το 2020. Πάμε».
Δείτε την ανάρτησή του:
- Αντετοκούνμπο: «Προτιμώ το Μαϊάμι από το Λος Άντζελες»
- Goop Kitchen: Το νέο γαστρονομικό βήμα της Γκουίνεθ Πάλτροου στο Μανχάταν
- Ποντάροντας στον πόλεμο στο Ιράν: Πάνω από 1 δισ. δολάρια σε στοιχήματα που έγιναν με… ύποπτα καλό timing
- Επιθετικός σκύλος: Μια κραυγή για βοήθεια που οφείλουμε να ερμηνεύσουμε σωστά
- Ακροβατώντας μεταξύ Τραμπ και πολιτικής φθοράς – Η Τζόρτζια Μελόνι με την πλάτη στον τοίχο
- Κεφαλονιά: Έρευνα και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα – Τα κρίσιμα 24ωρα πριν τον θάνατο της 19χρονης




