Ελεονώρα Μελέτη : Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με την κόρη της
H γνωστή παρουσιάστρια είναι ανυπόμονη αλλά και λίγο αγχωμένη
Οικογενειακή απόδραση στο εξωτερικό ετοιμάζονται να κάνουν ο Θοδωρής Μαροσούλης με την Ελεονώρα Μελέτη με την μικρή Αλεξάνδρα.
Το αγαπημένο ζευγάρι θα κάνει αλλαγή χρόνου στο εξωτερικό και θα ταξιδέψει για πρώτη φορά με αεροπλάνο με την 20 μηνών κόρη του. Και όπως καταλαβαίνεις η γνωστή παρουσιάστρια είναι ανυπόμονη αλλά και λίγο αγχωμένη.
«Το πρώτο ταξίδι της μικρής… πρώτη φορά σε αεροπλάνο, πρώτη φορά σε μια χώρα μακρινή. Και μαζί το πρώτο παιχνίδι, ένα λούτρινο αρκουδάκι, έρωτας μετά το πρώτο χάδι. Ποτέ χωρίς αυτό. Και το πρώτο γάλα μετά από αυτό της μαμάς, που είναι πάντα και το τελευταίο καθημερινό νανούρισμα… μαζί και το πρώτο μας βιβλίο που μιλάει για ζωάκια με αγαπημένο την άτακτη μαϊμού… 5,5 ώρες πτήσεις.. μια αγωνία την έχω», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη και ανέβασε μια φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο της κόρης της, την ώρα που ετοίμαζε τις αποσκευές τους.
- Ισπανία και Γαλλία δίνουν μάχη με τον χρόνο – Οι πυρκαγιές μαίνονται ενώ περιμένουν νέο καύσωνα
- Παραλίγο σοβαρό ατύχημα στο Tour de France: Ποδηλάτης πήγε να πέσει σε γκρεμό (vid)
- Φόροι: Τι πρέπει να πληρωθεί μέχρι την Παρασκευή
- Greek Government Targets Fuel Prices and Household Costs
- H Charli xcx φέρνει «brat» αέρα στη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων του Λονδίνου
- Αίγιο: Πυρίτιδα και DNA στο μικροσκόπιο των Αρχών – Τα κρίσιμα ευρήματα της έρευνας για το διπλό φονικό



