Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Περιφέρεια Αττικής: Εντός 3μήνου ολοκληρώθηκε η έκδοση 98.000 διπλωμάτων οδήγησης

Περιφέρεια Αττικής: Εντός 3μήνου ολοκληρώθηκε η έκδοση 98.000 διπλωμάτων οδήγησης

Τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι επί 1,5 χρόνο αδυνατούσαν να παραλάβουν τις άδειες οδήγησής τους εξαιτίας της στρεβλής νομοθεσίας, μπήκε με την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης 98.012 διπλωμάτων, κατόπιν παρέμβασης του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

Τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι επί 1,5 χρόνο αδυνατούσαν να παραλάβουν τις άδειες οδήγησής τους εξαιτίας της στρεβλής νομοθεσίας, μπήκε με την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης 98.012 διπλωμάτων, κατόπιν παρέμβασης του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Επισκεπτόμενος τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής ο περιφερειάρχης συνεχάρη τους εργαζόμενους για την εντατική και υπερωριακή (και τα Σαββατοκύριακα, εδώ και 3 μήνες) εργασία τους και επέβλεψε τη διαδικασία, παραδίδοντας και ο ίδιος διπλώματα σε πολίτες.

Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών Ηλίας Δόλγυρας επισήμανε πως το προσωρινό δίπλωμα σε λίγες μέρες θα αποτελεί νόμο του κράτους με αποτέλεσμα να δοθεί οριστικό τέλος στη μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024