
Ανησυχώ για την Γκρέτα, λέει ο πάτερα της
Ως «κακή ιδέα» χαρακτήρισε μιλώντας στο BBC ο Σβάντε Τούνμπεργκ, πατέρας της 16χρονης ακτιβίστριας για το κλίμα, Γκρέτα Τούνμπεργκ, την επιλογή της κόρης του να βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» του αγώνα για την κλιματική αλλαγή.
Ως «κακή ιδέα» χαρακτήρισε μιλώντας στο BBC ο Σβάντε Τούνμπεργκ, πατέρας της 16χρονης ακτιβίστριας για το κλίμα, Γκρέτα Τούνμπεργκ, την επιλογή της κόρης του να βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» του αγώνα για την κλιματική αλλαγή.
Παράλληλα εξέφρασε την έντονη του ανησυχία για αυτή.
Ο πατέρας της έφηβης από τη Σουηδία τόνισε ότι «δεν υποστήριζε» αυτό που έκανε η κόρη του, να μην πηγαίνει στο σχολείο τις Παρασκευές για να διαδηλώνει κατά τις υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Ο Σβάντε Τούνμπεργκ πρόσθεσε επίσης ότι η Γκρέτα ήταν πολύ χαρούμενη από τότε που έγινε ακτιβίστρια αλλά ανησυχεί για το «μίσος» που αντιμετωπίζει.
Η συνέντευξη του πατέρα της Γκρέτα ολοκληρώθηκε με τον ίδιο να μιλάει για την κατάθλιψη που αντιμετώπισε το κορίτσι.
«Πάλεψε με την κατάθλιψη επί τρία με τέσσερα χρόνια προτού ξεκινήσει τις διαδηλώσεις κάθε Παρασκευή (…) Σταμάτησε να μιλάει, σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο», είπε ο Σβάντε Τούνμπεργκ επισημαίνοντας ότι ο «εφιάλτης για έναν γονέα» ήταν όταν το παιδί του έχει άρνηση για τροφή.
- Αλαζονεία Μητσοτάκη: «Δεν μας αφορά η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού»
- Τι γράφουν στη Σερβια για Ολυμπιακό, Μοντέρο και Μίλερ-ΜακΙντάιρ
- Πάμε μια βόλτα; Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Νάσος Γκαβέλας επιστρέφει στα μέρη που σημάδεψαν τη ζωή και την πορεία του
- Εκπρόσωπος ΥΠΕΞ: Το καθεστώς σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο είναι ξεκάθαρο – Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει διάχυση του πολέμου στη Μεσόγειο διαμηνύει η Αθήνα
- ΥΠΕΞ: Τάχιστα θα γίνουν οι διαδικασίες επαναπατρισμού των Ελλήνων που συμμετείχαν στον Global Sumud Flotilla
- Η Κάιλι Μινόγκ μιλάει για τη μάχη του καρκίνου μαστού 20 χρόνια μετά – «Με συνοδεύει ακόμα και σήμερα»






