Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος : Βρέθηκε σώος σε παραλία ο 55χρονος ψαροντουφεκάς

Ρόδος : Βρέθηκε σώος σε παραλία ο 55χρονος ψαροντουφεκάς

Ο 55χρονος πήγε για υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή του Μονόλιθου, στη Ρόδο, το απόγευμα της Κυριακής αλλά τα ίχνη του χάθηκαν.

Ο 55χρονος πήγε για υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή του Μονόλιθου, στη Ρόδο, το απόγευμα της Κυριακής αλλά τα ίχνη του χάθηκαν.

Μαζί με φίλο του

Καλά στην υγεία του βρέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην παραλία ανάμεσα στην Απολακκιά και την περιοχή του Μονολίθου ο 55χρονος καθηγητής από τη Ρόδο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ο 55χρονος καθηγητής πήγε για υποβρύχιο ψάρεμα μαζί με φίλο του.

Οταν ο τελευταίος τον αναζήτησε στο σημείο που είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν και δεν τον βρήκε, ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές και ξεκίνησε άμεσα κινητοποίηση από στεριά και από θάλασσα.

Στην περιοχή έσπευσαν εθελοντές, διασώστες, επαγγελματίας δύτης, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και σκάφη του Λιμενικού, προκειμένου να ξεκινήσουν θαλάσσιες έρευνες, αλλά οι καιρικές συνθήκες ήταν άκρως απαγορευτικές.

Εχασε τον προσανατολισμό του

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ροδιακή, ο 55χρονος έχασε τον προσανατολισμό του εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και, αντί για την παραλία της Μονολίθου, βρέθηκε στην περιοχή της Απολακκιάς (Φούρνους) όπου κατάφερε συνέχεια να βγει στη στεριά για ασφάλεια.

Παρέμεινε εκεί έως και λίγο πριν τις 10 το βράδυ, οπότε εντοπίστηκε. Είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε όλους όσους κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024