Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λίβερπουλ - Γουλβς 1-0

Λίβερπουλ – Γουλβς 1-0

Αυτή τη Λίβερπουλ δεν την σταματάει κανείς και τίποτα. Οι «reds» επικράτησαν 1-0 της Γουλβς, έφτασαν τις 18 νίκες σε 19 ματς στην Premier League, ενώ η διαφορά τους από Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι είναι στους 13 και 17 βαθμούς αντίστοιχα (και με ματς λιγότερο)

Τίποτα δεν ανακόπτει την αδιανόητη πορεία της πρωταθλήτριας κόσμου!

Η Λίβερπουλ έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση της Premier League, καθώς επικράτησε 1-0 της Γουλβς στο «Anfield» με γκολ του Σαντιό Μανέ στο 42′. Το 19ο πρωτάθλημα δεν χάνεται με τίποτα!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ η αλήθεια είναι πως τα… χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι «λύκοι» έφτασαν ουκ ολίγες φορές κοντά στο γκολ, ενώ είχαν 8 τελικές προσπάθειες έναντι μόλις 2 της Λίβερπουλ στο συγκεκριμένο 45λεπτο. Τελικά, οι «κόκκινοι» πήραν την 18η νίκη τους σε 19 ματς πρωταθλήματος (έχουν και μία ισοπαλία), κρατάνε αήττητο από τις 3 Ιανουαρίου 2019 στην Premier League και πλέον η διαφορά τους από Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι είναι στους 13 και 17 βαθμούς αντίστοιχα (οι «αλεπούδες» έχουν ματς περισσότερο).

Στο πρώτο ημίχρονο η Λίβερπουλ είχε τον απόλυτο έλεγχο, με πολλές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία και διαρκή κατοχή μπάλας, αλλά η Γουλβς κρατούσε το μηδέν πίσω. Τελικά, στο 42′ «λύθηκε ο γόρδιος δεσμός»! Ο Λαλάνα έκανε πάσα στον Σαντιό Μανέ με τον ώμο και ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Ωστόσο, ο διαιτητής της αναμέτρησης αρχικά ακύρωσε το γκολ λόγω παράβασης χεριού από τον Άγγλο άσο.

Μετά από διαβούλευση με το VAR όμως το γκολ μέτρησε, καθώς φάνηκε πως η μπάλα έχει ακουμπήσει στον ώμο του Λαλάνα.

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024