
Παναθηναϊκός: Στην πόρτα εξόδου ο Παππάς
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν τον υπολογίζει. Ο Νίκος Παππάς είχε DNP σε ματς που τέλειωσε με 41 πόντους διαφορά
Είχαμε γράψει δύο μέρες πριν για την… εξαφάνιση του Νίκου Παππά. Κι η αναφορά μας είχε να κάνει με την Ευρωλίγκα, εκεί όπου ο διεθνής παίκτης ήταν εκτός 12άδας.
Ο Ρικ Πιτίνο δεν τον υπολογίζει κι αυτό ήταν εμφανές, μόνο που σήμερα το έδειξε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
Ο Παππάς δεν αγωνίστηκε σε αγώνα που η ομάδα του επικράτησε με 41 πόντους, δεν μπήκε ούτε για ένα δευτερόλεπτο!
Κόντρα στον Πανιώνιο, σε ματς που ήταν πιο χαλαρό κι από προπόνηση, σε ματς που ο τελευταίος σε χρόνο συμμετοχής παίκτης έπαιξε πάνω από 13 λεπτά (Τζόνσον) και κανείς πάνω από 23.09’’ (Παπαπέτρου) ο διεθνής περιφερειακός είδε το DNP να τον συντροφεύει στο φύλλο αγώνα.
- Λανουά: Μόλις 12 από τους 31 διαθέσιμους elite διαιτητές ήρθαν στη Super League
- Μπαίνει «κόφτης» ταχύτητας στα πατίνια – Τα μέτρα που εξετάζονται
- Η Βαρκελώνη διπλασιαζει τα τέλη για τους επισκέπτες από κρουαζιέρες για να χτυπήσει τον υπερτουρισμό
- Θα αποφύγει τη μείωση επιτοκίων η Fed – Τι δείχνει δημοσκόπηση του Reuters
- Ο Αντσελότι εξηγεί γιατί πήρε τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ – Έκλαψε ο σταρ της Σάντος μαθαίνοντας τα νέα
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε




