Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θρίλερ στα Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 21χρονος - Σε ψυχιατρική κλινική η μητέρα του

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 21χρονος – Σε ψυχιατρική κλινική η μητέρα του

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων για την ανεύρεση του πτώματος του 52χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε, από τον 21χρονο βαφτισιμιό του στα Πετράλωνα, σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου και της μητέρας του.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες, μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες μέρες.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

Στο σπίτι ήταν και η μητέρα του νεαρού, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε της είπε ότι τον σκότωσε.

Με ψυχολογικά προβλήματα μητέρα και γιος

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιος έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο 21χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για την τύχη του.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, που ασχολούνται με τη μακάβρια υπόθεση, συνεχίζουν τις έρευνες στη χωματερή, για το πτώμα του 52χρονου, αλλά όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι, καθώς κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση.

Στη χωματερή αναζητείται στο τεμαχισμένο πτώμα

Την ίδια ώρα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Kλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας ερευνά στη χωματερή, καθώς από την Πέμπτη, που ο 21χρονος ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον 52χρονο άνδρα, τα απορριμματοφόρα έχουν αδειάσει τους κάδους στην περιοχή δύο φορές.

Οι αστυνομικοί, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν φίλοι του 52χρονου ανησύχησαν επειδή είχαν αρκετές ημέρες να τον δουν και τον αναζήτησαν. Οταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, βρήκαν τον 21χρονο που ζει στην ίδια πολυκατοικία και αυτός ομολόγησε το έγκλημα.

Ο 52χρονος νονός του 21χρονου σύχναζε καθημερινά σε καφενείο της περιοχής. Την περασμένη Πέμπτη οι φίλοι του και θαμώνες του καφενείου αντιλήφθηκαν ότι έχει πολλές ημέρες να εμφανιστεί στο κατάστημα, γεγονός εξαιρετικά ασυνήθιστο για εκείνον.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο 52χρονος δεν ανέφερε στους φίλους του στο καφενείο ότι θα λείψει για κάποιον λόγο ή οτιδήποτε άλλο, κάτι που ενέτεινε την ανησυχία τους. Eτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που παρουσία εισαγγελέα μετέβη στο σπίτι του 21χρονου στα Πετράλωνα.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024