Η κατάκτηση του κυπέλλου και η κατάληψη της όσο το δυνατόν ψηλότερης θέσης στο πρωτάθλημα είναι οι στόχοι του Άρη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Οι κίτρινοι θα μπορούσαν να είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως σε κάποια παιχνίδια αδίκησαν τους εαυτούς τους, ενώ σε αλλά λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις τους στέρησαν τη νίκη.
Ακόμα και έτσι, όμως, λίγο πριν μπει στη τελική ευθεία για τη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, ο Άρης βρίσκεται εντός και των δύο στόχων του.
Για να αυξήσει, μάλιστα, τις πιθανότητες να τους πετύχει θα πρέπει να ενισχυθεί και να διορθώσει τα λάθη που έγιναν στον μεταγραφικό σχεδιασμό τη προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.