
Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια για τρεις Φιλανδούς στο Ηράκλειο
Χάθηκαν ενώ έκαναν περίπατο στην φύση
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια τριών Φιλανδών οι οποίοι στην προσπάθειά τους να κάνουν περίπατο στη φύση χάθηκαν σε περιοχή νοτιοδυτικά του Στρούμπουλα στον δήμο Μαλεβιζίου.
Μέσω του 112 ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε με δύο οχήματα και έξι υπαλλήλους για τον εντοπισμό των τριών ατόμων, που για να βοηθήσουν τις Αρχές να τους βρουν, είχαν ανάψει φωτιά.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τους εντοπίσουν ενώ αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ολοκληρώνεται η επιχείρηση μεταφοράς τους προς το όχημα τους, το οποίο είχαν αφήσει στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησαν την πεζοπορία τους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τουλάχιστον 82 νεκροί από τις βροχοπτώσεις και τις φονικές πλημμύρες σε Ινδία, Πακιστάν και Αφγανιστάν
- Λάρισα: Νεκρή δίπλα στο τρακτέρ της βρέθηκε 69χρονη αγρότισσα – Τι συνέβη
- Συνεργασία Δήμου Ιωαννιτών και Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού
- Ο Τομ Χόλαντ θα ήθελε ο Φρεντ Αστέρ να νιώθει περήφανος για εκείνον – Η νέα βιογραφία
- Ένας «floor general» για τον Ολυμπιακό – Το φοβερό triple-double του Μίλερ-ΜακΙντάιρ (vids)
- Η Περιφέρεια Αττικής ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και των 388 καμερών παραβίασης ερυθρού σηματοδότη



