Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωρικάκος : Επισκέφθηκε την «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή

Θεοδωρικάκος : Επισκέφθηκε την «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μοίρασε δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε, σήμερα Χριστούγεννα, την «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ενημερώθηκε από την υπεύθυνη του Κέντρου ‘Αντυ Θεοδωρακοπούλου για τα προβλήματα και τις ανάγκες της «Κιβωτού του Κόσμου», συζήτησε με τα παιδιά και τους μοίρασε δώρα.

Μάλιστα με ορισμένα από τα μεγαλύτερα παιδιά, έπαιξε πινγκ – πόνγκ.

Στην «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή, φιλοξενούνται 54 παιδιά από δύο έως 17 ετών.

Στην επίσκεψή του στην «Κιβωτό του Κόσμου» ο υπουργός Εσωτερικών συνοδευόταν από τον δήμαρχο Πωγωνίου Κώστα Καψάλη, τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης (ΕΕΤΑΑ), Ηλία Γιάτσιο και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ, Θεόδωρο Τζαρούχη.

«Δεν μπορούσα να έλθω στα Γιάννενα και να μην επισκεφθώ, εδώ στη μεθόριό μας με την Αλβανία, αυτή τη θαυμάσια δομή όπου ο πάτερ Αντώνιος μαζί με τους συνεργάτες του, δίνουν αγάπη και υποστήριξη σε παιδιά, που δυστυχώς έχουν βασανισθεί στη ζωή τους. Όλοι οι χριστιανοί οφείλουμε να δείχνουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης στο Δελβινάκι, όπου εξήρε το έργο των συνοριοφυλάκων και τόνισε ότι με την προσφορά τους ενδυναμώνουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024