
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Πρίγκιπας Φίλιππος
Για να κάνει Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά του
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο δούκας του Εδιμβούργου μετά από παραμονή τεσσάρων ημερών προκειμένου να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του και την βασίλισσα Ελισάβετ.
Ο 98χρονος πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από το νοσοκομείο του βασιλιά Εδουάρδου VII στο κεντρικό Λονδίνο λίγο πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να περάσει τις μέρες των Χριστουγέννων στο παλάτι.
Ο γιος του, πρίγκιπας Κάρολος ερωτηθείς σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πρίγκιπα Φίλιππου, απάντησε: «Όταν φτάνεις σε τέτοια ηλικία, τα πράγματα δεν δουλεύουν τέλεια».
- Καιρός: Αίθριος την Κυριακή με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους βροχές – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από βδομάδα
- Μαρσέλ Ντυσάν: Ο πιο επιδραστικός καλλιτέχνης του 20ού αιώνα;
- Τέσσερις «κανόνες» για να αποφύγουμε το burnout
- Γιατί η ΕΕ βάζει φρένο στην πρόσβαση ανηλίκων στα social media – Το ρεκόρ χρήσης στην Ελλάδα
- Μήπως ο μόκα λάτε καραμέλα σου καταστρέφει την κοινωνία; Ο καφές σου λέει πολλά για την εποχή που ζούμε
- Η Σελίν Ντιόν κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι μετά από χρόνια






