
Χάρντεν και Γουέστμπρουκ οδήγησαν τους Κινγκς σε νίκη επί των Ρόκετς
Οι Ρόκετς νίκησαν και τους Κινγκς με 113-104 στο Σακραμέντο, με το δίδυμο Χάρντεν - Γουέστμπρουκ να κάνει όργια
Με τους Τζέιμς Χάρντεν και Ρασελ Γουέστμπρουκ να σημειώνουν παρέα 62 πόντους, οι Ρόκετς πέρασαν από το Σακραμέντο, επικρατώντας με 113-104 των Κινγκς και δείχνουν ότι βρίσκονται σιγά-σιγά σε πολύ καλό δρόμο.
Οι «ρουκέτες» ανέβηκαν στο 21-9 και συνεχίζουν στην 3η θέση της Δύσης, αφήνοντας τους Κινγκς στο 12-18, οι οποίοι και φέτος μοιάζουν να έχουν ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα, αφού είναι εκτός οκτάδας στη Δύση.
Ο Χάρντεν με 34 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Γουέστμπρουκ να προσθέτει 28 πόντους και τον Κλιντ Καπέλα 15 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Για τους Κινγκς, ο ΝτιΆρον Φοξ είχε 31 πόντους και 9 ριμπάουντ και οι Ρισόν Χολμς και Τρέβορ Αρίζα από 12 πόντους.
- Συναγερμός στη Μεσσηνία – Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε στάβλο
- Η Lady Gaga και η Doechii φέρνουν νότες και στυλ «στην πασαρέλα»
- Η Ελλάδα στο σταυροδρόμι των επενδύσεων
- Τραγωδία στον Κολωνό: Διευθύντρια σχολείου έπεσε στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας
- Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ: Σταθερή παρουσία στο No Finish Line Athens και ανανέωση συνεργασίας με τον Μίλτο Τεντόγλου
- Η επιστολή του 89χρονου: «Οι υπηρεσίες μου φέρθηκαν σαν αδέσποτο σκυλί – Και εγώ, το σκυλί, τώρα λύσσαξα»






