Κατερίνα Παπουτσάκη : Έφταιξε μελομακάρονα αλλά… απέτυχαν
Τι έγραψε με χιούμορ η ηθοποιός
Η Κατερίνα Παπουτσάκη, θέλοντας να μπει στο mood της εποχής, αποφάσισε να «εισβάλει» στην κουζίνα της και να φτιάξει το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων, που δεν είναι άλλο από τα μελομακάρονα.
Η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Ωνάσης. Τα θέλω όλα», μπορεί να έβαλε πολλή αγάπη για τη δημιουργία τους, όμως το αποτέλεσμα φαίνεται να μην την αποζημίωσε, αφού σχολίασε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram: «Μελομακάρονα αποτυχία #nextyearbetter».
To 2019 ήταν μία από τις πιο όμορφες χρονιές για την Κατερίνα, αφού έγινε για δεύτερη φορά μητέρα και χάρισε ένα αδερφάκι στον πρωτότοκο γιο της, Μάξιμο.
Η γνωστή ηθοποιός στις 4 Μαρτίου έφερε στη ζωή τον μικρό Κίμωνα, επισφραγίζοντας ακόμη μια φορά τον έρωτά της με τον Παναγιώτη Πιλαφά.
- Αποκάλυψη Αλ Σάρα: Η Συρία επιδιώκει συμφωνία ασφαλείας με το Ισραήλ – Τι είπε για τα Υψίπεδα του Γκολάν
- Τουρισμός: Ποιοι είναι οι μεγάλοι «αιμοδότες» της Ελλάδας – Τι δείχνουν τα στοιχεία
- Η Ελλάδα υπερδύναμη και στην κωπηλασία! Πρώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 με 6 μετάλλια
- Βερολίνο: Οι αρχές φοβούνται νέες τρομοκρατικές επιθέσεις – Ο δράστης έκανε μαθήματα αποριζοσπαστικοποίησης
- Το μυστικό της μακροζωίας: Γιατί οι κάτοικοι της «μπλε ζώνης» της Σαρδηνίας ζουν όχι μόνο πολύ, αλλά και καλά
- Μπέρναμ: Θα θέτω πάντοτε τα συμφέροντα της Βρετανίας πάνω από όλα – «Όχι» σε πρόωρες εκλογές



