Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοινές δράσεις για την υγεία από την Περιφέρεια Αττικής και την Αντικαρκινική Εταιρεία

Κοινές δράσεις για την υγεία από την Περιφέρεια Αττικής και την Αντικαρκινική Εταιρεία

Κοινές δράσεις για την πρόληψη υγείας αναλαμβάνουν η Περιφέρεια Αττικής και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία. «Θα συνεργαστούμε στενά σε θέματα προσυμπτωματικού ελέγχου και πρόληψης υγείας καθώς πιστεύουμε στην αξία της πρόληψης αλλά και της σχετικής ενημέρωσης των πολιτών». Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο και τον γεν. γραμματέα […]

Κοινές δράσεις για την πρόληψη υγείας αναλαμβάνουν η Περιφέρεια Αττικής και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

«Θα συνεργαστούμε στενά σε θέματα προσυμπτωματικού ελέγχου και πρόληψης υγείας καθώς πιστεύουμε στην αξία της πρόληψης αλλά και της σχετικής ενημέρωσης των πολιτών».

Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο και τον γεν. γραμματέα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ευάγγελο Φιλόπουλο και Νικόλαο Κορδιολή.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η υλοποίηση δωρεάν προγράμματος μαστογραφιών με την αξιοποίηση των κινητών μονάδων μαστογραφικού ελέγχου, η υλοποίηση ενημερωτικών εκδηλώσεων καθώς και θέματα κατ’ οίκον νοσηλείας.

Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Αττικής τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει τις πρώτες σχετικές δράσεις οι οποίες θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Ο περιφερειάρχης τόνισε, επίσης, την ανάγκη η Τοπική Αυτοδιοίκηση να στηρίξει τις ενέργειες πρόληψης και προσυμπτωματικού ελέγχου από εξειδικευμένους φορείς όπως η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Οπως είπε χαρακτηριστικά: «η πρόληψη και ο προσυμπτωματικός έλεγχος αποτελούν βασικές στρατηγικές προτεραιότητές μας στον τομέα της Υγείας».

Πηγή ΑΜΠΕ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024