Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης: «Δουλεύω για να γίνω καλύτερος ηγέτης»

Γιάννης: «Δουλεύω για να γίνω καλύτερος ηγέτης»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στις δηλώσεις του μετά την επιβλητική του εμφάνιση με τους Νικς, ανέφερε πως δουλεύει για να γίνει καλύτερος ηγέτης

Ο Γιάννης ήταν τρομερός στην νίκη των Μπακς επί των Νικς, καθώς σημείωσε τριπλ νταμπλ σε μόλις 26 λεπτά συμμετοχής. Στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως πλέον δουλεύει στο να γίνει καλύτερος ηγέτης, μίλησε για το κάρφωμα του Θανάση, αλλά και για την επερχόμενη αναμέτρηση με τους Πέισερς και τον Μάλκολμ Μπρόγκντον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

Για τους 2 βασικούς που έλειπαν από τους Μπακς: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό, όμως δεν το είχαμε στο μυαλό μας. Ξέραμε ότι η ομάδα έχει βάθος και έχουμε παίκτες για να κάνουν το step up. Είναι ωραία να ξέρεις ότι έχεις παίκτες που σε βοηθούν.

Από την οffseason ξέρεις την ομάδα σου, ξέρεις πως θέλουν να ακούν τη φωνή σου, να είμαι πιο vocal.. Αυτό θέλει και ο προπονητής. Δουλεύω συνεχώς για το πως θα γίνω καλύτερος ηγέτης. Έπρεπε να κάνουμε τη δουλειά να κάνουμε μια νίκη ακόμα. Πάντα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το ματς. Τα στατιστικά θα είναι εκεί. Εύκολο αυτό. Το δύσκολο είναι να κάνει αυτά τα στατιστικά να βοηθήσουν την ομάδα σου. Είναι σημαντικό να βρίσκουμε και τους συμπαίκτες μας που περιμένουν για τρίποντο στη γωνία.

Πρέπει να κάνω ότι μπορώ για να βοηθώ την ομάδα να νικάει. Πρέπει να προσέχεις το σώμα σου, να προετοιμάζεσαι κατάλληλα πριν από κάθε ματς. Σαν rookie θα πιεις κοκα-κόλα θα φας και το μπέργκερ. όσο μεγαλώνεις αλλάζει αυτό. Πρέπει να προσέχεις και να βοηθάς την ομάδα».

Για το κάρφωμα του Θανάση: «Ήρθε από το πουθενά. Πάντα προσπαθεί να παίξει σκληρά, πάντα μας δίνει ένα highlight».

Για τον Μπρόγκντον: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα τον δω, που θα τον αντιμετωπίσω. Η ομάδα μου θα είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει».

Στο τέλος ανέφερε: «Μπορεί να χάσω τα σουτ που η ομάδα θέλει να πάρω, αλλά θα συνεχίσω να σουτάρω».

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024