Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουνάφο: «Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήμασταν σαν… νεκροί»

Μουνάφο: «Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήμασταν σαν… νεκροί»

Ο Χουάν Μουνάφο αναφέρθηκε ότι μετά το ματς με τον Ολυμπιακό κανείς παίκτη του Αστέρα δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι, αλλά αυτό ήταν η αφορμή για να αντιδράσουν, να κάνουν την καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ και σήμερα να φτάσουν σε μία εντυπωσιακή νίκη με 5-0 κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 5-0 της Ξάνθης και… ξέσπασε μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Χουάν Μουνάφο στάθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, στο γεγονός πως ήταν σαν…. νεκροί μετά τη «βαριά» ήττα από τους «ερυθρόλευκους», αλλά και στο ότι αυτό τους βοήθησε να αντιδράσουν και να ανακάμψουν. Αρχικά κόντρα στην ΑΕΚ και σήμερα με την Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί της Ξάνθης: «Θέλαμε να αλλάξουμε την εικόνα που είχαμε στον πρώτο γύρο. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ήμασταν σαν… νεκροί.

Δεν μπορούσαμε την επόμενη ημέρα να σηκώσουμε το κεφάλι. Στο ματς με την ΑΕΚ είδαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, δουλέψαμε και ήρθε αυτό το καλό παιχνίδι και η εμφάνιση.

Το ματς έγινε 2-0 αρκετά νωρίς, ελέγξαμε το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Όταν είσαι κάτω, όλα είναι πιο δύσκολα, όμως δουλέψαμε καλά και βγάλαμε περισσότερη διάθεση».

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι: «Κλείσαμε καλά τους χώρους, είχαμε κοντά τις γραμμές μας, πήραμε βοήθειες από τις πλευρές και όταν κλέβαμε τη μπάλα, ξέραμε που να «χτυπήσουμε». Ο Σίτο μας έδωσε γκολ και ασίστ και είμαι χαρούμενος για τον συμπαίκτη μου.

Αν και πέρασε έξι δύσκολους μήνες, μας βοήθησε, ενώ μετά το γκολ μας έφυγε το άγχος. Γιατί είχαμε άγχος, αφού γνωρίζαμε ότι αν δεν κερδίζαμε, δεν θα είχαμε τόσο καλά Χριστούγεννα».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024