
Κολοσσός Ρόδου-Περιστέρι 101-84
Οι Ροδίτες παρέσυραν εντός έδρας το Περιστέρι, επικρατώντας με... κατοστάρα, φτάνοντας την διαφορά ακόμα και στους 20 πόντους,
Μαγικός Κολοσσός. Οι Ροδίτες πραγματοποιώντας ένα επικό δεύτερο δεκάλεπτο επικράτησαν του Περιστερίου με σκορ 101-84 για την 12η αγωνιστική της Basket League.
Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη έκλεισαν την β΄περίοδο με 32-15 επιμέρους, δείχνοντας ότι μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους, που προέρχονταν από συνεχόμενα παιχνίδια με την κούραση να είναι εμφανέστατη.
Η ομάδα της Ρόδου ήταν επιβλητική στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τζάκσον να σταματάει στους 20 πόντους και τον Κρομά να προσθέτει άλλους 17. Οσο για τους ηττημένους; Ο Χάτσερ πάλευε μόνος του στο πρώτο ημίχρονο με 16 πόντους.
Το Περιστέρι πέρασε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και με τον Χάτσερ σε κυρίαρχο ρόλο, βρέθηκε να προηγείται με 16-20 στο τέλος του.
Είδε αρχικά μία μικρή αντίσταση από τους Ροδίτες, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα. Με την βολή του Σκορδίλη οι παίκτες του Παπανικολόπουλου έκαναν το 27-26 για να έρθει η ολική κατάρρευση.
Ο Κολοσσός έτρεξε ένα 12-0 σερί, παίρνοντας σκορ από τους Αμερικανούς του, με τον Τζάκσον αργότερα να πραγματοποιεί το 43-30.
Το ημίχρονο έκλεισε στο 48-35 με 5 σερί πόντους του Τσαλμπούρη, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι μετά το 12ο λεπτό του.
Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, το μόνο που κατάφερε το Περιστέρι ήταν να φτάσει την διαφορά στους 10 με τρίποντο του Γκρέι (51-41).
Και πάλι οι Ροδίτες ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης, ο Μωραΐτης και ο Τσαλπούρης έκαναν το 57-41 και ο Τζάκσον ακολούθησε για το 61-42.
Η μικρή αντίδραση των παικτών του Παπανικολόπουλου ήταν μέχρι το 66-53 (και πάλι Χάτσερ) για να τελειώσει το δεκάλεπτο στο 76-56 με ένα επιμέρους 10-3 και τον Κρομά να ευστοχεί από την μία μπασκέτα στην άλλη. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό.
Το Περιστέρι έκανε την απέλπιδα προσπάθεια και έριξε την απόσταση με τρίποντο του Βασιλόπουλου, το ματς πήγε στο 80-66 από τον Καράμπελα και αργότερα στο 83-70 με τον Βασιλόπουλο, με τον Τσαλμπούρη να επαναφέρει την τάξη με τρίποντο για το 89-73.
Ο Ξανθόπουλος ήταν η αιτία του 91-78 σε ένα ματς που ήδη είχε κριθεί και απλά έμεναν οι λεπτομέρειες και το τελικό σκορ.
- Μάικλ Μπερν, o Βρετανός ηθοποιός των ταινιών «Ιντιάνα Τζόουνς» και «Χάρι Πότερ», πέθανε σε ηλικία 82 ετών
- Ιδρύεται Πανεπιστημιακό Τμήμα Τεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων στο Σουφλί
- Θεσσαλονίκη: Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τις έρευνες για τα γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ
- «Θα καταστρέψουν το ποδόσφαιρο» – Η viral πρόβλεψη του Μαραντόνα για το Μουντιάλ 2026 (vid)
- Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης σε ηλικία 75 ετών – Η συγκινητική ανάρτηση του γιου του
- Τεράστια ένταση και βαριές εκφράσεις στη δίκη για τα Τέμπη μεταξύ συνηγόρων θυμάτων – Πώς προκλήθηκε, οι διάλογοι


