Απίστευτη δήλωση Τόσκα: Κατήργησα την ομάδα Δέλτα γιατί ήταν μπαχαλάκηδες
Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, που μίλησε με ιδιαίτερα απαξιωτικά σχόλια για την ομάδα Δέλτα
Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, που μίλησε με ιδιαίτερα απαξιωτικά σχόλια για την ομάδα Δέλτα.
«Εγώ την κατήργησα γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων από την μεριά του κράτους» είπε ο κ. Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1, φράση που προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στους παριστάμενους.
«Απίστευτο!, Εργαζόμενοι μπαχαλάκηδες;» αντέδρασε ο παριστάμενος γγ του σωματείου ειδικών φρουρών, Στρ.Μπαλάσκας.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης του ζήτησε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.
Ωστόσο ο κ. Τόσκας επέμεινε στις θέσεις του, λέγοντας ότι «απόδειξη ότι τώρα δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ομάδα Δέλτα».
- Ξέσπασε γιος θύματος της «Βιολάντα» – «Κάποια στιγμή θα συναντηθούν με τα μάτια των οικογενειών των θυμάτων»
- Καισαριανή: Η καθηλωτική μαρτυρία από τη ματωμένη Πρωτομαγιά «Ήμουν ανεβασμένος στη μάντρα και είδα τα πάντα…»
- Κυκλοφορούν την Παρασκευή τα εισιτήρια για το Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός
- Ν. Δένδιας: Δεν μας αξίζει αυτό το ποσοστό – Σαφείς αιχμές προς Μητσοτάκη
- Peaky Blinders: Ο αλύγιστος Κίλιαν Μέρφι κηρύσσει πόλεμο στον «γιο» του, Μπάρι Κέογκαν
- Δημοσκόπηση: Μια απαισιόδοξη κοινωνία αναζητά διέξοδο σε ένα πολιτικό τοπίο που δεν πρόκειται να παραμείνει ίδιο



